100% veganistisch, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden.

 

 

 

 

 

Maria Nila is niet het gebruikelijke haarverzorgingsbedrijf. De gecertificeerde producten zijn 100% veganistisch, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden! Bij de keuze voor Maria Nila kiest u voor diervriendelijke en kleurbehoudende haarverzorgingsproducten die lokaal in Zweden worden vervaardigd. De chemici ontwikkelen de producten van Maria Nila altijd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De inhoud moet leuk zijn voor haar, dieren en de natuur.

Maria Nila woonde in Lapland aan het begin van de vorige eeuw, toen de mensen nog leefden van het land en één waren met de natuur. Het respect dat zij hadden voor hun omgeving is een nalatenschap die zij voor ons en de rest van de generaties die nog gaan volgen hebben nagelaten. Die nalatenschap inspireerde om een reeks van producten te creëren in overeenstemming met de tradities van toen, en daarom is deze range vernoemd naar haar… Maria Nila

Maria Nila bevat een reeks van professionele haarproducten: Styling, kleuren, verzorging en permanent.
Het imago is puur en eenvoudig. Gefabriceerd door moederbedrijf AB LaPerle haarverzorging die ook private labels aanbieden, met unieke formules aan te passen naar de behoefte van de klant.

Het hoofdkantoor en de fabriek zijn gelegen in het zuiden van Zweden met een staf van 35 mensen werkende in de productie, marketing en sales onderzoek. Nieuwe producten worden ontwikkeld in een goed uitgerust laboratorium met behulp van moderne technologie.

Een nieuw geopende educatieve studio is gelegen in het centrum van Stockholm met een internationaal Creatief Team welke shows en seminars verzorgt.

LaPerle Haarverzorging AB volgt de internationale kwaliteitsnormen ISO 9001 en strenge kwaliteitstesten. Geen van de producten is getest op dieren en alle ingrediënten worden geproduceerd volgens INC’s, CTFA’s en de EU normen.