Colorphlex is een merk van Earthly Body, een wereldleider in natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging sinds 1996.

ColorpHlex is een merk van Earthly Body, een wereldleider in natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging sinds 1996. In 1996 begonnen Kevin en Mare Wachs met het maken van hoogwaardige natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging in hun garage. Sindsdien is Earthly Body, de fabrikant van ColorpHlex, begonnen als een gerespecteerd familiebedrijf, uitgegroeid tot een wereldleider in natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging.

In 2013 verhuisde Earthly Body zijn hoofdkantoor naar een gebouw van 50.000 vierkante meter in Chatsworth Californië dat vandaag de dag dient als hun productie- en bottelarij, verzendmagazijn, bedrijfskantoren en International Education Center voor al zijn merken. Dit gebouw is een bewijs van de toewijding die de Wachsfamilie en het Earthly Body-team hebben gedaan voor de duurzaamheid van onze planeet. Alle aspecten van hun organisatie weerspiegelen milieuvriendelijke waarden, van het gebruik van recyclebare verpakkingen en het planten van bomen voor de toekomst tot de installatie van zowel zonnepanelen als laadstations voor elektrische auto’s, het bedrijf zet zich in om hun ocologische voetafdruk te verkleinen.

ColorpHlex
In 2015 vond er een grote verschuiving in de schoonheidsindustrie plaats. Stylisen overtraden de kleurregels, klanten wisselden vaker van kleur en dit alles veroorzaakte ongewenste schade aan het haar. Op dat moment werdt ColorpHlex geboren. ColorpHlex is een perfect huwelijk tussen de wetenschap en de natuur. De meest geavanceerde technologie in zijn soort, de #1 complete haarherstellende oplossing, gemaakt met ColorStrong Complex™, dringt door in het haar en vult beschadigde plekken op, wat resulteert in duurzaam, langdurig versterkt haar met een algeheel verbeterde look en feel.

Waarom ColorStrong Complex?
ColorStrong Complex™ is een copolymeer van een plantaardig eiwit en een reactieve verbinding op silica. Het richt zich op de beschadigde delen van het haar, wat het weer versterkt en hersteld, terwijl het ook de kleurvervaging drastisch vermindert.

Wat ColorpHlex betekent voor Earthly Body
Als een van de merken onder de Earthly Body-paraplu, staat het voor dezelfde waarden als alle andere Earthly Body-productfamilies. Alle producten in het ColorpHlex Reparative System, van de salon tot thuis, zijn gemaakt met ingrediënten uit de natuur, zijn 100% veganistisch en worden geleverd in een recyclebare verpakking. In een toezegging om 100% veganistische producten te produceren die geen dierlijke ingrediënten gebruiken en samen te werken met leveranciers die niet op dieren testen, heeft Earthly Body een belofte gedaan aan PETA en de Coalition for Consumer Information on Cosmetics en werd het onderdeel van de PETA Cruelty Free-lijst en Leaping Bunny gecertificeerd.

ColorpHlex NO’s:

  • Geen Parabenen;
  • Geen Sulfaten;
  • Geen kunstmatige kleurstoffen;
  • Geen SD-alcoholen;
  • Geen propyleenglycol.

De wereldwijde gemeenschap verenigen door de Get Together Foundation
Naast het creëren van wetenschappelijk geavanceerde professionele haarsystemen van hoge kwaliteit, het aangaan van verbintenis om de duurzaamheid van onze plant te verbeteren met recyclebare verpakkingen en de belofte om nooit schadelijke ingrediënten te gebruiken, startte The Wachs Family ook de Get Together Foundation om onze wereldwijde gemeenschap te verenigen door te handelen als brug tussen donateur en liefdadigheid om ervoor te zorgen dat 100% van de ontvangen donaties aan het beoogde doel wordt besteed.

Ga voor meer informatie over de Get Together Foundation naar: https://gettogetherfoundation.com/about/