De speciale technologieën, het grote en diverse assortiment, de opvallende uitstraling en de mooie kleurtjes maken het een merk wat perfect is voor elke kapsalon..

Diva Professional Styling is een Engels familiebedrijf dat zich bevindt in het hartje van Londen. Diva staat vooral bekend om zijn stylingtools. Deze tools zijn in het bezit van de nieuwste technologie en een luxueus design.

Menig aantal kappers heeft al met de producten van Diva gewerkt en zijn er ook enorm enthousiast over. Daarom is het ook niet verrassend dat Diva al vaak genomineerd is voor zijn goede stylingtools en al verschillende prijzen heeft gewonnen. Diva is een merk dat probeert in te spelen op de laatste trends. Wanneer er een nieuwe trend is op het gebied van haarstyling, zal Diva ervoor zorgen dat zij een stylingtool hebben waarmee deze look kan worden gecreëerd.

De stylingtools bevatten allen een speciale formule. Deze formule bevat de laatste nieuwe technologie op het gebied van stylingtools. Het gaat namelijk om een ‘warmte-boost’. Deze ‘warmte-boost’ wordt geactiveerd zodra de stylingtool aangezet wordt. De tool is extreem snel op temperatuur, zodat binnen enkele seconden de haren perfect in model gebracht kunnen worden.

Daarnaast beschikken de tools over verschillende technologieën*, zoals;

MAK Technologie
De Tourmaline en Keramische onderdelen van de tool bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat.

Infinity Field Ionic Technology
Deze revolutionaire technologie zorgt ervoor dat de hitte van de stijltang en krultang evenredig door de platen of staaf verspreid wordt. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en langer plezier van het kapsel.

Argan Gold
De Keramische platen of staaf van de tool bevatten het ingrediënt Argan Olie voor een prachtig glad en glanzend resultaat.

Ionic Technology
De positieve ionen in het haar worden geneutraliseerd, zodat het haar zacht, glanzend en pluisvrij zal zijn.

Nano-Diamond
Nano Diamond Mineral Oil platen zorgen voor perfecte, pluisvrije en gladde resultaten met een prachtige glans.

M Power
De krachtige M Power AC motor zorgt voor een snelle luchtstroom, zodat het haar nog sneller zal drogen. Daarnaast is deze motor zo stevig, dat deze extra lang mee gaat.

Lithium-Ion Technologie
Deze speciale technologie zorgt ervoor dat de accu van de tondeuse nog langer mee gaat en extra snel oplaadt.

De speciale technologieën, het grote en diverse assortiment, de opvallende uitstraling en de mooie kleurtjes maken Diva Professional Styling een merk wat perfect is voor elke kapsalon.

*Niet elke tool bevat elke technologie.